OVER ONS

“We maken van een feest echt een feest. Dit doen wij nog altijd persoonlijk en met pure passie! PMD-Events is uw partner voor het verzorgen van een onvergetelijk feest en een mooie herinnering!”

PMD-Events is ontstaan uit de succesvolle Prof-Music Design Shows | DJ William. Shows in combinatie met de draaistijl van DJ William die volledig aansloten op de wensen van het publiek, waarbij een sfeervolle en een gezellige avond nog steeds zijn hoofddoel is. Shows waarbij licht, lasershows en special effects live bediend en gestuurd worden, in combinatie met het breed draaien van zijn muziek. Maar na verloop van tijd wil je meer en daarom zijn we verder gaan groeien zonder de kwaliteit en de warmte van sfeer te verliezen. Naast de DJ activiteiten is PMD-Events verhuurder van licht- en geluid en totaalleverancier van themafeesten en drive in shows voor zowel de particuliere, alsook de zakelijke markt. PMD-Events onderscheidt zicht door het leveren van professionele en exclusieve feesten en evenementen van de hoogste kwaliteit.

“People Make the Difference”

DJ WILLIAM

Allround DJ William is een ervaren DJ gespecialiseerd in het draaien van dansbare en herkenbare muziek. Met zijn passie en enthousiasme voor muziek en techniek in licht en lasers, weet hij elk publiek met zijn pakkende beats in beweging te brengen. “Creëer de juiste sfeer op de juiste muziek”; dat is zijn passie! Hij draait graag voor een breed publiek. Met zijn gevarieerde muziekstijl draait hij de danshits van 80’s en 90’s, tot en met de laatste Top 40 hits. DJ William is om deze redenen een DJ die graag gezien wordt op bruiloftsfeesten en personeelsfeesten. Ook als het gaat om lounge, achtergrondmuziek of een feest bij u thuis, weet hij keer op keer er weer een topfeest van te maken! DJ William vervult graag de wensen van zijn klant en streeft naar een onvergetelijk feest en een mooie herinnering!